Żurawina - na co? Po co?  Naturalne Koktajle na wzmocnienie

Żurawina - na co? Po co?

Naturalne Koktajle na wzmocnienie

zobacz przepis

wyniki wyszukiwania

Znaleziono 4 wyników:
Sos Kurkowo Serowy
Ocena:
Sos Kurkowo Serowy

Na rozgrzaną na patelni oliwę wrzucamy pokojoną w drobną kostkę cebulę. Gdy się nam zeszkli dodajemy kurki ( na filmie nam się rozmroziły, jednak najlepiej dodawać je prosto z zamrażalnika ). Całość dusimy do momentu odparowania wody ( nie smażmy sosu w wysokiej temperaturze, ponieważ kurki mogą zrobić się...

Komentarze(2)
Zobacz więcej
Gzik z Marynowanymi Kurkami i Pyra z Ogniska
Ocena:
Gzik z Marynowanymi Kurkami i Pyra z Ogniska

Ziemniaki dokładnie myjemy i owijamy w folię aluminiową (ziemniaków nie obieramy) . Wrzucamy je do ogniska na mniej więcej 20 minut sprawdzając np. nożem czy w środku są już miękkie. Jeżeli nie możemy rozpalić ogniska :), użyjmy piekarnika ustawiając go na ok. 200°C i piekąc ok. 20 minut. Możemy również...

Komentarze(25)
Zobacz więcej
Francuski Omlet z Kurkami
Ocena:
Francuski Omlet z Kurkami

Wytapiamy delikatnie łyżkę masła i przelewamy do miski (Masło sprawi, że omlet będzie bardziej pulchny w środku) . Następnie wbijamy 2 jajka, zalewamy 2 łyżkami mlekiem, doprawiamy solą, pieprzem i wszystko dokładnie mieszamy.  Na rozgrzane na patelni masło (uważajmy aby go nie przypalić) wrzucamy...

Komentarze(5)
Zobacz więcej