Żurawina - na co? Po co?  Naturalne Koktajle na wzmocnienie

Żurawina - na co? Po co?

Naturalne Koktajle na wzmocnienie

zobacz przepis

wyniki wyszukiwania

Znaleziono 11 wyników:
Sos Kurkowo Serowy
Ocena:
Sos Kurkowo Serowy

Na rozgrzaną na patelni oliwę wrzucamy pokojoną w drobną kostkę cebulę. Gdy się nam zeszkli dodajemy kurki ( na filmie nam się rozmroziły, jednak najlepiej dodawać je prosto z zamrażalnika ). Całość dusimy do momentu odparowania wody ( nie smażmy sosu w wysokiej temperaturze, ponieważ kurki mogą zrobić się...

Komentarze(2)
Zobacz więcej
Risotto alla Milanese z Borowikami
Ocena:
Risotto alla Milanese z Borowikami

Przed rozpoczęciem gotowania grzyby myjemy i przekładamy do pojemnika z wodą. Po mniej więcej godzinie grzyby odcedzamy i kroimy na nieduże kawałki. Pamiętajmy abu nie wylewać soku pozostałego po moczeniu borowików. Przyda się on nam w daleszej części gotowania. Do przygotowia risotto użyjemy głębokiej patelni,...

Komentarze(19)
Zobacz więcej
Piwna Kiełbasa na Kapuście z Podgrzybkami
Ocena:
Piwna Kiełbasa na Kapuście z Podgrzybkami

Kiszoną Kapustę odcedzamy i wrzucamy do garnka wraz z lisciem laurowym i ziarnami pieprzu. Gotujemy ok 50 minut od czasu do czasu podlewając białym winem (kapustę oczywiście możemy podlewać wodą lub piwem) . W międzyczasie surową kiełbasę nakłuwamy zewsząd np. nożem lub wykałaczką, wkładamy do...

Komentarze(1)
Zobacz więcej