Żurawina - na co? Po co?  Naturalne Koktajle na wzmocnienie

Żurawina - na co? Po co?

Naturalne Koktajle na wzmocnienie

zobacz przepis

wyniki wyszukiwania

Znaleziono 15 wyników:
Risotto alla Milanese z Borowikami
Ocena:
Risotto alla Milanese z Borowikami

Przed rozpoczęciem gotowania grzyby myjemy i przekładamy do pojemnika z wodą. Po mniej więcej godzinie grzyby odcedzamy i kroimy na nieduże kawałki. Pamiętajmy abu nie wylewać soku pozostałego po moczeniu borowików. Przyda się on nam w daleszej części gotowania. Do przygotowia risotto użyjemy głębokiej patelni,...

Komentarze(19)
Zobacz więcej
Piwna Kiełbasa na Kapuście z Podgrzybkami
Ocena:
Piwna Kiełbasa na Kapuście z Podgrzybkami

Kiszoną Kapustę odcedzamy i wrzucamy do garnka wraz z lisciem laurowym i ziarnami pieprzu. Gotujemy ok 50 minut od czasu do czasu podlewając białym winem (kapustę oczywiście możemy podlewać wodą lub piwem) . W międzyczasie surową kiełbasę nakłuwamy zewsząd np. nożem lub wykałaczką, wkładamy do...

Komentarze(1)
Zobacz więcej
Aksamitna Zupa Grzybowa z Pieczywem i Masłem Bazyliowym
Ocena:
Aksamitna Zupa Grzybowa z Pieczywem i Masłem Bazyliowym

Przygotowanie masła jest bajecznie proste a daje zaskakujący efekt. Do moździeży wrzucamy poszatkowaną świeżą bazylię i rozrabiamy ją z kawałkiem masła (masło powinno poleżeć minimum 45 minut w temperaturze pokojowej przed rozrabianiem) . Formujemy ciekawy kształt (możemy użyć foremki do ciastek ) i...

Komentarze(8)
Zobacz więcej