Żurawina - na co? Po co?  Naturalne Koktajle na wzmocnienie

Żurawina - na co? Po co?

Naturalne Koktajle na wzmocnienie

zobacz przepis

wyniki wyszukiwania

Znaleziono 4 wyników:
Piwna Kiełbasa na Kapuście z Podgrzybkami
Ocena:
Piwna Kiełbasa na Kapuście z Podgrzybkami

Kiszoną Kapustę odcedzamy i wrzucamy do garnka wraz z lisciem laurowym i ziarnami pieprzu. Gotujemy ok 50 minut od czasu do czasu podlewając białym winem (kapustę oczywiście możemy podlewać wodą lub piwem) . W międzyczasie surową kiełbasę nakłuwamy zewsząd np. nożem lub wykałaczką, wkładamy do...

Komentarze(1)
Zobacz więcej
Aksamitna Zupa Grzybowa z Pieczywem i Masłem Bazyliowym
Ocena:
Aksamitna Zupa Grzybowa z Pieczywem i Masłem Bazyliowym

Przygotowanie masła jest bajecznie proste a daje zaskakujący efekt. Do moździeży wrzucamy poszatkowaną świeżą bazylię i rozrabiamy ją z kawałkiem masła (masło powinno poleżeć minimum 45 minut w temperaturze pokojowej przed rozrabianiem) . Formujemy ciekawy kształt (możemy użyć foremki do ciastek ) i...

Komentarze(8)
Zobacz więcej
Sos Myśliwski z Pieczonymi Ziemniakami
Ocena:
Sos Myśliwski z Pieczonymi Ziemniakami

Ziemniaki dokładnie myjemy i owijamy w folię aluminiową (ziemniaków nie obieramy). Wrzucamy je do ogniska na mniej więcej 20 minut sprawdzając np. nożem czy w środku są już miękkie. Jeżeli nie możemy rozpalić ogniska :), użyjmy piekarnika ustawiając go na ok. 200°C i piekąc ok. 20 minut. Możemy również...

Komentarze(4)
Zobacz więcej